Telefoonnummer

0651889102

E-mail

info@praktijksanacare.nl

Openingstijden

Bekijk contact pagina

16-07-2023
Ik ben trots op wie ik ben en wat ik doe!!
Maar wie ben ik dan? En wat doe ik??
Ik ben Edith, bijna 16 jaar getrouwd en samen hebben we 2 kids en een hond. Met ons hele gezin zijn we actief bij het Budocentrum Winterswijk en na lange tijd zelf niet gesport te hebben, ben ik tegenwoordig te vinden bij CrossFit Winterswijk.
Ik heb vanaf mijn 17e gewerkt in een supermarkt en in 2016 heb ik compleet het roer omgegooid. Ik heb mij omgeschoold tot gastouder en dat ben ik bijna 6 jaar geweest. Ik ben in 2019 afgestudeerd als Natuurgeneeskundig klinisch aromatherapeut, ik heb in 2022 de jaaropleiding Wellnessmassage afgesloten en ik heb tussendoor nog verschillende cursussen op het gebied van massage gevolgd. De komende jaren ben ik nog lang niet uitgeleerd Er is nog zóveel moois te leren!
Sinds januari 2023 werk ik alleen nog in mijn eigen praktijk Sana Care. Ik heb in het masseren echt mijn passie gevonden.
Mijn passie voer ik uit vanuit mijn hart en dat is voor veel mensen herkenbaar die ooit een behandeling (of meerdere) van mij mochten ontvangen. Tijdens en na mijn massages ervaren mensen veel rust in het hoofd, ontspanning in het lichaam en komen daardoor veelal ook beter in contact met het eigen lichaam.
Ons lichaam communiceert op een magische manier. Bepaalde pijnsignalen vertellen ons dat we teveel/ te weinig van iets hebben; teveel stress en spanning, te weinig ontspanning, te veel overbelasting, te weinig rust om te herstellen, te weinig slaap, ongezonde levensstijl, etc…. Er is geen balans.
Als je meer bewust gaat voelen en dus ook contact maakt met je eigen lichaam, dan zul je de signalen van je lichaam beter leren begrijpen.
In de hectiek van de huidige samenleving, zijn veel mensen vergeten/ verleerd hoe ze moeten voelen, hoe ze contact kunnen maken met hun eigen lichaam. Massage is een goede manier om weer in contact te komen met je lichaam en meer in balans te komen.
Dus voel jij behoefte aan meer balans in je leven neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Ik ont-moet jou graag ????????
Ontspannen groet van Edith

 

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.