Telefoonnummer

0651889102

E-mail

info@praktijksanacare.nl

Openingstijden

Bekijk contact pagina

Afspraak maken en intake
Na het maken van een afspraak begin ik met een intake. Ik stuur een anamnese formulier toe waar ik naar de algemene persoonlijke gegevens vraag, maar ook vraag ik naar medisch relevante zaken zoals bloeddruk, allergieën, operaties, medicijngebruik, supplementengebruik, algehele conditie, geestelijk welbevinden, zwangerschap(swens), borstvoeding, klachten, symptomen, wensen en verwachtingen.
Afhankelijk van welke behandelvorm er sprake is (massage of een aroma-therapeutisch consult) wordt er een verkort of uitgebreid anamneseformulier toegestuurd. Heb je specifieke pijnklachten, geef dat dan direct bij het eerste contact door, dan krijg je ook een specifiek formulier voor pijnklachten.
Na het invullen stuur je het formulier terug en dat ga ik bestuderen. Het kan zijn dat ik nog een aantal aanvullende vragen stel, anders hebben we weer contact tijdens onze afspraak. Ik zal aan de hand van de ingestuurde gegevens een opzet maken voor het behandelplan.

Eerste consult en behandelplan
Het allereerste consult is een kennismaking en indien mogelijk beginnen we direct met de behandelingen. We nemen eerst de belangrijkste dingen gezamenlijk door en ik stel nog een aantal vragen voor de duidelijkheid of ik het allemaal goed begrijp. We stellen de hulpvraag op en maken samen in overleg een begin aan het behandelplan. Dat werk ik later volledig uit en dan bespreken we het volledige plan. Als je ermee akkoord gaat, dan wordt het ondertekend. Uiteraard kan dit behandelplan worden bijgesteld tijdens vervolgbehandelingen.

De behandeling
Belangrijk is dat je je bij mij op je gemak voelt en dat er een vertrouwensband ontstaat. Er moet een eerlijk en open contact zijn over de gang van zaken.
Met name gedurende de massage behandeling kom je steeds meer in de ontspanning en wordt je zelfhelend vermogen gestimuleerd. Je wordt uitgenodigd om spanningen los te laten en te voelen wat er is. Een moment waarin gedachten tot stilstand komen en je mag zijn wie je werkelijk bent. Ik probeer jouw lichaam in balans te brengen en geblokkeerde energie weer vrij te laten stromen. Met mijn behandelingen wil ik ook zorgzame aandacht geven. Aandacht die je raakt!
Belangrijk om jezelf te kunnen helen is soms dat gebeurtenissen uit het verleden een plaats mogen krijgen en dat er tegelijkertijd ruimte ontstaat voor het nieuwe.
Tijdens/ na de behandeling maak ik aantekeningen van mijn bevindingen.

Nagesprek
In het nagesprek bespreken we jouw ervaringen en mijn bevindingen en bekijken we wat er nog meer nodig is. Eventueel wordt het behandelplan bijgesteld en maken we een nieuwe afspraak.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.