Telefoonnummer

0651889102

E-mail

info@praktijksanacare.nl

Openingstijden

Bekijk contact pagina

Magnesium

Mensen met bepaalde klachten adviseer ik om magnesium te gaan gebruiken. Wil je weten wat magnesium doet? Lees dan de volgende blog: https://www.zechsal.nl/blog/wat-doet-magnesium

 

Eerder gebruikte ik zelf weleens een magnesiumolie. Die prikte/ brandde en bleef erg vet en plakkerig en moest je na een tijdje weer afwassen. Ik vond dat altijd verschrikkelijk en ben daarom een supplement gaan gebruiken. Het nadeel van magnesium supplementen is dat het veel minder goed wordt opgenomen in je lichaam. Via de huid wordt het vele malen beter opgenomen.

 

Ik kwam bij de producten van Zechsal en deze hebben verschillende toepassingen. Zo kun je gebruiken wat het beste bij je past; een crème, gel, olie, badzout, druppels, poeder..

Voor mij zijn deze producten vrij nieuw. Ik kende al wel het badzout (waar ik zeer tevreden over ben) maar wij hebben helaas geen bad. De mcm gel, sportgel en bodycream heb ik nu een paar dagen in huis en voelen erg fijn aan. In dat opzicht al een aanrader! Voor de kinderen ook fijn. Mijn zoon had nogal last van kramp in zijn kuit. Nadat ik hem gemasseerd had met de sportgel, werd de kramp snel minder! Mijn dochter had wat last van pukkeltjes in haar gezicht. Met de clearskin als maskertje (om de dag) en daarna de bodycream eroverheen, voelde haar voorhoofd al snel rustiger en gladder aan. Daarover zijn wij dus ook al razend enthousiast!

Het leuke is: Het is te koop bij mij in de praktijk! Ik heb op dit moment een paar producten op voorraad. Het is de bedoeling om er steeds iets meer aan toe te voegen. Wil je liever zelf online iets bestellen? Met de code SANACARE10 krijg je 10% korting op je bestelling via de webshop!

Gebruik je medicatie? Dan is het raadzaam voordat je gaat bestellen de volgende blog te lezen: https://www.zechsal.nl/magnesium-en-medicatie

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.