Telefoonnummer

0651889102

E-mail

info@praktijksanacare.nl

Openingstijden

Bekijk contact pagina

Massage

Een ontspanningsmassage is een fijne manier om even uit de dagelijkse drukte te ontsnappen. Door het geven van een ontspanningsmassage probeer ik je te laten ontspannen, het lichaam in balans te brengen en eventuele blokkades te verlichten/ weg te werken. Elke persoon is anders, zo is ook elke massage anders. Ik luister naar jouw wensen.

Lees voor het maken van een afspraak de contra-indicaties goed door. Heb je vragen? Neem dan contact op. Na het maken van een afspraak stuur ik een formulier met een aantal vragen waar ik rekening mee moet houden. Geef voor het maken van de afspraak belangrijke punten door zoals zwangerschap, medische behandelingen, medicijngebruik, allergieën en andere dingen die van belang kunnen zijn.

Voorafgaand aan de massage nemen we de belangrijkste punten samen door. We bekijken wat voor massage je op dat moment nodig hebt (zacht en rustig of stevig of klachtgericht). Na de massage is er tijd om even bij te komen en de massage te evalueren.

Voor de massage zelf heb je niks nodig. Je hoeft niks mee te nemen, tenzij tijdens de afspraak anders is overeengekomen.

Wat ik wel prettig vind, is dat je een schoon en fris lichaam hebt en geen parfum/ aftershave of een sterke deodorantgeur gebruikt.

 

Massage 
Massage 60 minuten 
De massage wordt (indien gewenst) uitgevoerd aan de voor- en achterzijde van het lichaam (Mogelijkheden: de nek, schouders, rug, billen, armen, handen, benen, voeten, hoofd, decolleté) 

Massage 75 minuten 
Idem als 60 minuten (alleen iets uitgebreider)

Massage 90 minuten 
Idem als 60 en 75 minuten (alles nog iets uitgebreider)

 

Bij mij is een massage nooit hetzelfde als de keer ervoor. Ik kijk wat jij en je lichaam nodig hebben op het moment dat je bij mij bent. De ene keer zal het hoofdzakelijk ontspanning zijn, terwijl het de volgende keer misschien weer behoorlijk stevig is. Ik probeer ook verschillende technieken samen te voegen en af te wisselen, uiteraard in overleg met jou. Vooraf worden altijd de wensen besproken en hoe het met je gaat.

De 75 en 90 minuten massages zijn erg populair. Het is dan vaak een combinatie van klachten behandelen en afsluiten met ontspanning. Fijn dat mensen daar zo enthousiast over zijn! 60 minuten is daar vaak net te kort voor, dan is het voor het gevoel net niet “af”.

Mocht je ergens heel erg last van hebben en even tussendoor willen komen om die plek even te behandelen, stuur dan een appje, wellicht kun je tussendoor nog voor 30-45 minuten terecht.

 

Ik heb verschillende massages en technieken mogen leren:

– TuiNa ontspanningsmassage
– Ontspanningsmassage volledig lichaam
– Klassieke Zweedse massage
Hotstone massage
– Aromatherapie massage
Cupping therapie
– Bamboe massage
Zwangerschapsmassage
Massage na de bevalling
Babymassage
– Stoelmassage

 

 

 

 

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.