Telefoonnummer

0651889102

Email

info@praktijksanacare.nl

Openingstijden

Bekijk contact pagina

Cadeaubonnen

Op zoek naar een leuk en fijn cadeau voor je partner, een familie-/gezinslid, vriend/ vriendin, collega of nog iemand anders?? Zoek je een uniek cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of gewoon omdat iemand het goed kan gebruiken?? Denk dan aan een cadeaubon.

Bij mij kun je zelf invullen waar de bon voor verzilverd kan worden.
Bijvoorbeeld:
• een massage
• een verwenpakketje op maat (daarbij kun je denken aan een bad-/ douche olie, bad bruisballen, badzout, bodybutter, crème, inhaler, etherische olie samenstelling voor in een diffuser, …..)
• een aromatherapie consult

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een bedrag naar keuze (minimaal € 20).

Er zijn 2 verschillende modellen beschikbaar, je kunt zelf kiezen.

De bon moet binnen twee jaar verzilverd worden. De ontvanger kan zelf een afspraak plannen bij mij. Vervolgens stuur ik een vragenformulier toe, om eerst wat basisinformatie te krijgen over de gezondheid/ klachten/ wensen etc.

Voor vragen of een cadeaubon bestellen, neem contact met mij op. Tijdens het masseren kan ik de telefoon niet beantwoorden. Stuur mij bij voorkeur een mail of appje.

Spaarkaarten

Ik adviseer altijd om met een bepaalde regelmaat van elke 4 tot 6 weken een massage te boeken. Zo kun je je lichaam als het ware van onderhoud voorzien.

Als klanten trouw weer terug komen, dan ben ik ze daar heel dankbaar voor. Daarom kun je bij mij sparen voor een gratis massage of korting op een massage of product. Dat gaat als volgt:
Voor elke euro die je besteed, krijg je 1 punt, elke punt is € 0,02 waard.
Elke 50 spaarpunten zijn € 1,00 waard
Elke 100 spaarpunten zijn € 2,00 waard
Elke 250 punten € 5,00 en 500 spaarpunten € 10,00

Je kunt de spaarpunten per 50 stuks (of veelvoud hiervan) inleveren.